tiistai 23. helmikuuta 2010

Juhlintaa ja hiljaiseloa

Pieni tovi on vierähtänyt viime päivityksestä. On ollut aika haipakkaa menoa ja lisäksi sain riesakseni flunssan, joka on vienyt voimat ja vain kestää ja kestää ja kestää...Flunssan syy ei ole ainakaan siinä, että olisin palelluttanut jalkani, sillä näissä uusissa saapikkaissa on paitsi lämmintä myös turvallista tassutella!



Mutta, juhlintaakin on mahtunut joukkoon. Ystävänpäivän aattona valmistimme itse neljän hengen porukalla thai-henkistä pöperöä, mm. kevätrullia kasvis- ja katkaraputäytteillä, wokattuja kasviksia, kanaa ja possupataa. Itse en voi ottaa kovinkaan suurta kunniaa valmisteluista ja lopputuloksesta, sillä minulle annettiin herkän tilani vuoksi hommaksi lähinnä kasvisten pilkkominen. Kaikki oli niin hyvää!!





Jälkkäriksi mangosorbettia, njam...


Ja innostuttiin myös suklaafonduesta :) Dipattiin vaahtiksia, banaania, hunajamelonia..


Varsinaisena ystävänpäivänä koirakaveruksille Lyylille ja Kaapolle rakennettiin lumitunneli...


...tunnelinhan voi siis myös ylittää, aina ei tarvitse mennä tunnelista läpi:)


Viime perjantaina muutamat ystäväni yllättivät minut (miekkosen avustuksella) naistenillalla. Porukkaa alkoi lappaamaan meille, aluksi en tajunnut mistä on kyse, olenhan niin helposti höynäytettävissä. Pöytä notkui ihanaa syötävää ja juotavaa ja koko ilta meni hujauksessa höpötellessä. Vauva-aihe oli tietysti kielen päällä ja maistelimme myös pilttejä.



Vauva sai muutamia ihania lahjoja, kuten kipsipaketin, jonka avulla voi valaa jalan ja käden ja nimikirjan jonka avulla valitaan ehdottomasti vauvan nimi!



Ensi talvea ajatellen vauva sai coolin ja käheen Hilfigerin rotsin



Ukkelilta sain ihania tulppaaneja... (yksi ystäväni sanoi, että on niin tylsää kun blogit muistuttavat toisiaan, että kaikissa blogeissa on esim. tulppaaneja :>) Mutta pakko nämä on laittaa tänne näytille!



Ihanaa helmikuun viimeistä viikkoa ja hiihtolomaa, jos olette sellaisella! Ensi viikolla tepsutellaan sitten jo maaliskuun puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti