keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Tarpeellista ja tarpeetonta, kaikki niin ihanaa

Kun saimme tietää että poika on tulossa,vannotin, että me emme lähde vaatetuksessa hempeälle vaaleansiniselle linjalle, vaan pitäydymme pikemminkin vihreässä ja ruskeassa sävyssä. No, värien kirjo on laajentunut kummasti matkan varrella ja aika syötäviä vaaleansinisiä tossuja ollaan saatu lahjaksi. Pupu lähti matkaan Naistenmarkkinoilta joulukussa.




Poikapussukkaan on kiva kätkeä vaikka pikku aarteita...



Vaaleansininen pupusydän on syyslomareissulta Tampereelta



Muutamia juttuja, joita vauva sai eiliseltä shoppailureissulta (kuvista puuttuu vielä mm. liuta vaatteita ja sitteri). Erityisesti ihastuin virkattuun peittoon ja vaaleansini/harmaaseen slipariin, joka on kokoa 56 cm. Takapuolella on samansävyisiä raitoja. Niin pieni ja söpö! Myös vaunuihin hankittu pussukka on kätevä, vauva kääröön ja kärryihin ja menoks!






Kaunista iltaeleganssia, tän näköisenä sitä kotona hiippaillaan...Että tervetuloa kylään, ystävät :)

1 kommentti:

  1. Ihana blogi sinulla! Juuri sellaista vauvaodottelua, kun sen kuuluukin olla! Olet löytänyt niin ihania tavaroita. Tykkään erityisesti virkatusta peitosta, hiirilaatikosta ja värilaatikosta myös! Lähden Villikseen paussille, ennen vp-iltaa. Ajattelen sinua siellä!Halauksin tiedät kyllä ketä.

    VastaaPoista