sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Kesä= nautintoa ja pienten ja vähän isompienkin prinsessojen juhlaa :)!

Olen ekstaasissa, netti oli minulle suotuisa ja kuvat latautuivat. Annetaan siis kuvien puhua puolestaan ja kertoa tarinaansa menneiltä viikoilta!

Olkkarin seinä maalattiin yhtenä perjantaina vihreäksi. Nyt pääsee huutonetistä aikoinani 16 eurolla huutamani ruokailuryhmäkin paremmin esille.



Hommasimme penkin kirppistuotoilla. Miekkonen kasasi ja minä surautin tyynyt.



Partsilla tuoksuu myös laventeli.



Kortti kaksivuotiaalle. Helppo tehdä, leikkelin eri papereista pikku sydämiä ja liimasin ne kartongille kakkosen muotoon.



Pussukka yksivuotiaalle kummitytölle. Kuosi ehkä vähän jouluinen..tai sitten vain tyttömäinen :) sisällä mekko ja sukat.





Kävin taannoin myös töissä piipahtamassa Konstikkaan kanssa. Ompelin työkaverilleni piristykseksi kesätyynyn työhuoneen tuolille.



Juhlin myös synttäreitäni. Pääsin miesteni kanssa ihanaan hotelliin naapurikaupunkiin. Huone oli mahtava!! Ei ehkä ihan kotityyliäni, mutta huone vei meidät aivan kuin toiseen maahan!









Mikä ei kuulu joukkoon? Kyllä, tämä vaaka löytyi samaisesta hotellihuoneesta...



Sainpa myös uudet treenipopot (itse tosin valkkasin :>)



Kätköistä löydettyjä kesäpokkareita, varmaan ala-asteelta. Eivät menneet kaupaksi kirppiksellä (ylläri?). Ajattelin kuitenkin säilyttää nämä. Ehkä askartelen niistä jotain, kuten kortteja. Tai sitten luen ne tänä kesänä uudelleen :D



Rentouttavaa kesän alkua!

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti kuvat latautuu pian!

    VastaaPoista
  2. Finally! Jihuu! Toivotaan suotuisaa nettionnea, tai siis netin normaalitilaa, jatkossa :)!

    VastaaPoista
  3. Seinä näyttää hyvältä! Ja nyt vasta tajusin että Ilonan ihku pussukka olikin sun itse tekemä! <3

    VastaaPoista
  4. Kits, digataan kovasti seinästä itsekkin. Myös eteisessä se pieni päätyseinä on samansävyinen.
    Jep, surauttelin pussukan itse, kun ei oikein ollut mitään kivaa lahjapaperia ;) Pussukoita kyllä tarttee aina. Ajattelin, että Konstan hoitolaukussa olisi kätevää olla pussukka pienille kylään otettaville leluille. Ja toinen vaikka uikkareille ja pyyhkeelle jne.. :)

    VastaaPoista