tiistai 6. heinäkuuta 2010

Kesäretkiä ja hankintoja

Ihana aurinko on hellinyt meitä ja antanut energiaa tehdä ja mennä! Tosin tällainen sadepäivä tähän väliin on tehnyt hyvää, pieni mieskin on saanut nukutuksi kunnon päiväunia (unilla juuri parhaillaan :>).

Aivan kivenheiton päässä kodistamme sijaitsee Haltialan tila, jossa on mukava viettää kesäistä päivää. Haltialassa on mukavasti nurmitilaa, myös puiden varjossa, johon on kiva levittää pikniksetti seurueelle. Jos ei jaksa vääntää omia eväitä, voi nauttia lounasta tilan kahviossa, paistaa makkaraa makkarapaikalla tai hakea jädet kioskista. Sangriakannuja ja muita virvokkeitakin löytyy :) Niin ja lettuja näin siellä myös paistettavan, njamskis!





ja mitä olisi tila ilman eläimiä? Haltialasta löytyy ainakin hevosia, lehmiä ja söpöjä lampaita! Onpa siellä myös leikkipaikkakin, jossa voi ratsastaa leikkihevosella tai minipossulla!



Teimme viikonloppuna ex tempore- reissun Tallinnaan. Syötiin, nautittiin auringosta ja leivoksista ja harrastettiin kevyesti shoppailua.

Musta toppi on Montonista, näköjään tuo yksiolkaimisuus on taas muodissa (paita on siitä mukavaa materiaalia, että puklut lähtee mukavasti vedellä pois :D)



Vågan kaulakorun sain Miekkoselta, minusta se on tosi nätti!



Konstikaskin sai hiukan kesäreleitä ja lämmintä syksyä varten.





Ostin myös perinteiseltä kukkakujalta kimpun, vaikka epäilinkin sen selviämistä kotiin saakka. Hienosti kimppu on kuitenkin kukkinut nyt jo neljättä päivää pöydällämme, kannattava hankinta muutamalla eurolla!



Aurinkoiloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti