keskiviikko 11. elokuuta 2010

Rahalla saa...

...toiset antaa ja kaiken ei tarvitse maksaa hirveästi.

En oikein tiedä mikä on blogini tarkoitus. Toiset bloggaajat ovat selvemmillä vesillä: joku kirjoittaa muodista, toinen sisustuksesta, yhden aiheena on leipominen, joku pyhittää bloginsa ompelemiselle. Minä kirjoitan milloin mistäkin.

Tänään ainakin vaatteista. Raskauden ja synnytyksen jälkeiset kilot suoraan sanottuna yllättivät minut. Toisilla kun on lättänä maha tyyliin heti synnytyksen jälkeen. Minä en kuulu niihin ja joudun luultavasti taistelemaan vatsamakkaroitteni kanssa. Tästä syystä vaateasiat eivät ole olleet tapetilla, koska pukeudun edelleen samoihin mekkoihin kuin raskausaikana. Tosin onpahan ne aika mukavia ja onneksi on syksun zumbat ja zambat alkaneet :)!

Asuja voi tietty asustaa, myös vanhoilla jutuilla.
Rannekoru muutaman vuoden takaiselta reissulta Prahasta.
Laukku muutaman vuoden takaa Vero Modasta.
Pillifarkut ystävältä saadut.
Mekko raskausajan ostos Vilasta.



Korvikset ystislahja parin vuoden takaa Miekkosen siskolta.



Palloteemaa. Huivi Vero Modasta viime keväältä (onhan nyt syksy ja huivikausi kuumimmillaan), Vågan kaulakoru Miekkoselta.



Ja nämä herkut, viime kesän 5 euron löytö halpiskorista Fiorellasta (joo, nolo sanoa :D). Olin kävelemässä Kaisaniemen Robert´s Coffeehen kun näin nuo söpöliinit tienposkessa huutelemassa minua...se oli menoa se! Ja on muuten ylden hyvät jalassa :D



Leffojen ystäville ruotsalaista laatua. Trilogian ensimmäinen osa Snabba Cash. Kannattaa katsoa jo vaikka lahjakkaan pääosan esittäjän vuoksi :)



Meidän pieni on untenmailla. Uniaikaa edelsi hulppea juttutuokio, kerrattiin päivän tapahtumia. Ollaan vierailtu tänään Tuusulassa sukuloimassa mummilassa ja mammalassa, traktoripaita päällä tietysti! Aamulla Kode herättää meidät luultavasti kuudelta ja alkaa tarinoimaan unistaan ja torstain toiveistaan.



Tuutilullaa lukijat (ainakin te kolme siis)!

3 kommenttia:

  1. Mutta sillisalaattiblogithan on ihan parhaita :) Ei koskaan tiedä, mitä seuraavassa postauksessa on!

    VastaaPoista
  2. mitäs sitä turhaan miettimään ja rajaamaan aihetta. Aidot aiheet elämästä on parhaita.. laidasta laitaan!!

    VastaaPoista
  3. Totta, totta! Mutta on myös ihastuttavaa miten jotkut ovat paneutuneita yhteen aiheeseen, ja ovat siinä vieläpä hyviä!

    VastaaPoista