perjantai 6. elokuuta 2010

Tämä perjantai on...

...kotiäitien palkkapäivä :)! Koska Miekkonen vietti leffa-aamupäivää kaverinsa kanssa, lähdimme Konstikkaan kanssa riemurinnoin pariksi tunniksi ostoskeskukseen. Kohtuus on kuukauden sana ja ostinkin vain tarpeellista, ja perusteltua :) Pitäisi kiertää joku päivä kirppiksiä ja etsiä sieltäkin Konstikkaalle jotain kivaa syysrelettä. Ja kaivella kaappeja ja komeroita ja laittaa itsekin taas pöytä pystyyn!

Pikkuinen pipo (joka näyttää kuvassa jättimäiseltä) ja muuta päällepantavaa Pienelle.





Hemmottelua Body Shopista miekkoselle. Ja minulle punainen panta (silläkin uhalla että saan siitä päänsäryn). Meillä on luvassa syyshäät. Ei siis omat vaan muiden. Ajattelin olla ostamatta uutta mekkoa, koska tulenhan laihtumaan syksyllä vähintään kymmenen kiloa, joten mekko jäisi pian teltaksi. Sen sijaan ajattelin piristää jotakin vanhoista mekoistani asusteilla. Jotenkin viehätyin tuohon pantaan ja punaiseen!



Onko ihanampia kortteja kuin nämä Rudolf Koivun kuninkaalliset kortit leivontaohjeineen? Nämä ovat hankinta Kasvihuoneilmiöstä. Autuas olkoon se joka minulta tällaisen kortin joku päivä saa :)!





Monia kertoja olen katsellut, monia kertoja lipunut ohi. Tänään pysähdyin ja tartuin yhteen kiinni. Korkkasin kun miehet olivat iltapäiväunilla.

2 kommenttia:

  1. Aaaa skumppa! Pitänee munkin varmaan käydä ostamassa.:)Kivan ahkerasti oot bloggaillu!:)

    VastaaPoista
  2. Skumppa oli oikein hyvää,suosittelen. Yksi riitti ja sit olinkin jo kaivamassa pokerikortteja esiin :)

    VastaaPoista