torstai 18. marraskuuta 2010

Lumi, Valo & Vesi

Tänään heräsin Miekkosen sanoihin: "siellä on tullut pirusti lunta, ainakin kymmenen senttiä" :) Ihana lumi toi mukanaan valon, hyvän mielen ja jouluisen fiiliksen. Niinpä virittelin meille joulutähden ikkunaan, Konstikasta ja kaikkia ilahduttamaan! Pieni mies on ryöminyt innolla makuuhuoneeseen tähteä ihailemaan ja ihmetteli kovin, mihin tähden tuike hävisi, kun tähti sammutettiin nukkumatin tullessa.





Olen innostunut vaihteeksi kodin sisustamisesta, ihan pikkujuttuja fiksailen. Esimerkkinä nämä puklupyyhkeet. Koska Konstikas ei näitä jatkuvasti enää tarvitse, halusin ne pois kylppärin hyllyköstä. Pyyhkeet siirtyivät roskikseen, joka sijaitsee kylppärissämme. Kivan näköinen ratkaisu, mutta visioni paljastui sudeksi. Konstikkaan lempipuuhaa on nimittäin kaataa roskis ja levitellä liinat ympäri kylppäriä....Uutta visiota odotellessa siis..





Näin hauskaa meillä on ollut tänään Valon, Lumen ja Veden - eli vauvauinnin - merkeissä. Konstikas pääsi tänään ensimmäistä kertaa laskemaan liukumäestä :)



Valoisaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti