lauantai 23. tammikuuta 2010

Hyvää joulua ja keväistä auringonpaistetta!

Tänään on ollut ilmassa mukavaa kevätfiilistä - Aurinkoa - vaikkakin pakkanen pysyttelee edelleen kovin kipakkana... Perinteisten omien aamulepäilyjeni ja Jusun aamusalin jälkeen lähdimme herkuttelemaan lähiravintolaamme Tammeen. Se paikka ei petä koskaan ja henkilökunnasta on tullut meidän frendejä :)

Koska Tammen vieressä on iso Tiimari, halusin piipahtaa siellä pikaisesti. Tätä nykyä liikkuminen on tosiaan aika vähäistä, joten olen keskittynyt lähinnä kädentaitojen uudelleen virittämiseen. Lähi-Tiimarissa on myöskin usein hyviä aleja, joten läksin laareja penkomaan :)
Löysinkin kivoja ja hempukoita pahveja, joista ajattelin tehdä kortteja. Ystävänpäiväkortit ovat valmistuneet jo aikoja sitten (eräinä parina unettomana tammikuun yönä Tammistossa), mutta eiköhän unettomat yöt tuo taas tullessaan jotain uutta ja luovaa ideaa :)
Löysin myös alesta Hyvää Joulua- leimasimen, joka lähti eurolla, pinkahtava kimalleväri 0,50€.
Joulu tulee taas, ennemmin tai myöhemmin ;)




Oranssi- sininen söde paperi on Rie Elise Larsenin ja mm. siitä on syntynyt ystävänpäiväkortteja. Laitan taas kuvia tuotoksista, kunhan ystiskortit ovat löytäneet perille :) Mutta jämäpaloista voi tehdä vaikka tällaisia kortteja:



Tuossa kuvassa salama on kirkas kuin auringonpaiste tällä hetkellä :)

Iloa ja pirteyttä lauantaihin ja viikonloppuun :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti