maanantai 18. tammikuuta 2010

Lupaus

Mikä voisikaan olla parempi päivä lupausten antamiselle kuin tämä. Tänään Lauran päivänä ja ensimmäisenä mammalomapäivänä olen siis päättänyt aloittaa blogin kirjoittamisen taas. Alkuinnostus hiipui ja innostuksen kohde vaihtui. Tyydyin lähinnä lukemaan muiden blogeja ja intoilemaan tulevasta elämänmuutoksesta. Katsotaan miten likan käy, kuinka kiireiseksi arki muodostuu ja kuinka tiheäksi tai väljäksi blogipäivitysten väli taipuu. Olen myös päättänyt muuttaa kirjoitustyyliäni aiemmista teksteistä poiketen hieman selkeämmin tulkittavaan :) Satunnaiset hairahdukset sallittakoon.




Tämän kaunottaren sain joululahjaksi ja aionkin työstää sillä toivottavasti monia projekteja. On mukavaa kun on ihkaoma kone, on helpompaa toteuttaa inspiraatiot HETI. Ensimmäiset projektini: tyynyliinoja vauvalle & suojapussi GHD- suoristusraudalle. Mikäli projektit onnistuvat, raportoin ilomielin teille :)


Toinen asia mikä ilahdutti minua vajaat viikko sitten oli piipahdus Accessorize- liikkeen Ale-laareilla. Tuotteet ovat ihania (etenkin tyttöjen vaatteet), mutta normaalihinnat ovat aika mehukkaita. Joten toiveikkaana suuntasin kauppaan ja löysin kuin löysinkin pojallemme kivoja juttuja, ja kaikki - 70%. Viehätyin slip overiin ja liiviin sekä suloiseen robottipipoon. Kaikki menevät noin vuoden ikäiselle, joten ensi talveen joutuu vielä odottamaan. Ostin jotain ihanaa myös kummitytölleni Ilonalle, mutta Ilona saa pakettinsa vasta ystävänpäivänä, joten jotta yllätys säilyisi, paljastan vain poikakuvat :) Mon petit prince- henkarit ovat Mailegin ja sain ne myös hyvällä alennuksella netistä Ihan pienestä putiikista. Nähdään ja kuullaan pian, ystävät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti