sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Äidit bloggaa öisin...

...jos puoli kymmenen illalla on joillekin yö, mulle se ainakin on :) Vappu meni mukavissa merkeissä. Vappuaattona nautimme rauhallisesta vapputunnelmasta perheen kesken. Konstan eka vappu sujui syödessä, nukkuessa, tanssiessa, vaunulenkkeillessä, vappupalloa katsellessa sekä vanhemmille jutellessa.

Vappupäivänä oli Miekkosen synttärit ja tein jo perjantaina asianomaisen ollessa töissä synttärikakun, jonka sisälle tuli näitä nannoja:



Kyseessä oli siis vaahtokarkki-mudcake, jonka tein Elisan innoittamana. Suosio oli taattu!!



Suuntasimme kakkuisan ja lahjaisan aamun jälkeen Tuusulan kautta Porvooseen, jossa nautimme ihanan vappumenun etanoineen päivineen ravintola Timbaalissa. Piipahdimme myös muutamassa auki olleessa putiikissa. Yhdestä oli pakko ostaa Konstalle tätä söpöä nauhaa, vaikka en tiedä vielä mihin tarkoitukseen sitä käytän :)





Konsta oli siis muutaman tunnin Tuusulan mummilassa hoidossa. Pikkumies sai tuliaisiksi Villervallen vihreät tumput (ne on kaikista inhottavimmat pukiessa, joten Konsta varmaan ilahtui!) ja samaa kuosia olevan bodyn. Ja ihanaa että nuo kesällä ostamamme Metsola- housut ovat nyt sopivat ja tänään pääsimme niitä ekaa kertaa käyttämään :)!!



Aika cool on myös tämä Lindexin tarjouksessa ollut takki, joka oli vappuna ekaa kertaa päällä (kuvassa ei näytä ihan vauvan takilta... :>)



Onneksi vappujuhlimisen jälkeen oli tämä sunnuntai, jolloin ehti rauhoittumaan ja puuhaamaan normaaleja kotiaskareita. Tänään myös hinnoittelin kirppiskamoja. Ensi viikosta on tulossa hauska: veljen synttärit, Konstan neuvola, pihatalkoot, kirppiskeikka, kaverikyläilijöitä ja tietenkin minun eka Äitienpäivä! Saa nähdä mitä perheen pojat ovat keksineet ;)!

Lumoavaa toukokuun ensimmäistä viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti