lauantai 15. toukokuuta 2010

Sydämiä, koteja ja projekteja

Tähän(kin) viikkoon on mahtunut paljon säpinää. Johtuneeko kesätuulen antamasta kipinästä ja energiasta? Viikkoon on mahtunut iloisia uutisia, riemullisia kohtaamisia, kirppistelyä ja paljon suunnitelmia mm. parvekkeen uuteen sisustukseen ja seinien maalaamiseen. Kirppispöytämme on pystyssä vielä vajaan viikon ja sen jälkeen ovat vuorossa parveke- ja seinäprojektit. Seinien väri mietityttää...Olkkariin ajattelin jonkinsävyistä vihreää. Eteiseen olin suunnitellut aluksi keltaista yhdelle seinälle, mutta nyt mietinkin, josko koko eteisen huiskisi harmaalla.

Ensimmäinen äitienpäiväni oli söpö. Miekkonen ja Lyyli olivat käyneet poimimassa valkovuokkoja anivarhain ja minut herätettiin syvästä unesta suklaalla ja kuohuviinillä. Pojat lahjoivat minua myös pienellä vihreällä Mariskoolilla ja hemmottelulahjakortilla <3





Kävimme eilen katsastamassa ystäviemme uuden kodin. Veimme uuteen kotiin elokuussa saapuvalle masu-asukkaalle vauvakirjan sekä iiiihanan sydänrimpsun, joihin olen hullaantunut. Pakettiin kuului vielä alkoholiton kuohari.



Sydänrimpsuja ja muita ihanuuksia voi käydä ihastelemassa www.marintuotoksia.blogspot.com

Tällä viikolla kuulin lisää iloisia vauvauutisia. Marrasvauvan äipälle askartelin kortin ja lahjoitin sydämen. Lisäksi kääräisin vauvan vaippaan irtaripussin :)



On ihanaa kun on voinut tepsutella jo kesäkengissä ja kevyemmissä vaatevarustuksissa. Konstikaskin on ollut ihmeissään kun haalarit ja tumput ovat jääneet naulakkoon roikkumaan.



Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa, kauniita kesäpäiviä tout le monde!!

1 kommentti: