maanantai 6. joulukuuta 2010

Borta bra men hemma bäst

Me emme lähteneet maailman ympäri -emmekä edes Wieniin- vaan menimme Tampereelle. Lilluimme pari päivää kylpylässä, menomatkalla "piipahdimme" Ideaparkissa, paluumatkalla Iittalassa. Yhden päivän hengailimme kaupungilla kierrellen.

Mummelit olivat innoissaan Konstasta, varsinkin kun kylpylässä Konstikas näytti innokkaasti sukellustaitojaan ja oli muutenkin innoissaan vedestä. Voisi sanoa, että reissumme koostui kolmesta elementistä: vedestä, ruoasta ja shoppailusta :) Joululahjoja tuli löydettyä kivasti, vaikkei se ollut tarkoitus. Kohtaloa!

Perjantaina kävimme Finlaysonin kupeessa olevalla Tallipihalla. Pihalla oli pieniä sisustusliikkeitä (kuten Villa Harmonie, jonka nettikaupasta olen joskus tilaillut), talvisirkus ja talli, jossa oli jouluaasi Minni sekä lampaat Ulla ja Unelma. Nappailin eläimistä kuvia, mutta koska en viitsinyt käyttää salamaa, olivat kuvat ihan tuhruiset.



Ulkona oli melko vilakka keli, joten sisätilat tuntuivat entistä kutsuvammilta. Ihanaa kun on tämä vuodenaika - ja kynttilät-





Hotellihuoneessa oli kiva tutkia uusia mahdollisuuksia...



...ja harjoitella jo tuttua juttua.



Miksi muuten kaikki käsikuvat näyttävät kamalilta :)? Kuitenkin, tuon ihanan käsikorun lunastin Ideaparkin Mangosta. Löysin myös jättesnyggat farkut, joissa on resorit lahkeissa ja vyötäröllä!



Kotiin oli mukava palata, olinkin intoa ja ideoita täynnä. Kotiinpalun iltana hullaannuin vielä askartelemaan uusien papereiden ja tarvikkeiden avulla pakettikortteja ja leimailemaan joulukorttikuoriin uudella leimasimella sydämet takaluukkuun :) Pakettikortteja tuli ehkä yli tarpeiden, mutta Miekkonen saa auliisti minulta muutaman :)









Iittalan tuliainen itselle. Pino x 2. Taustalla Konstan kirjapino :)



Iittalan tuliainen äidille. Tuulan Pub ikuistettuna.




Itsenäisyyspäivän valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa, aamusella olen leiponut makeita herkkuja. Kuvia ja yksi herkullinen resepti teille päin varmaankin huomenissa.

Tunnelmallista ja rauhallista päivää! Olkaa varovaisia liikenteessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti