maanantai 13. joulukuuta 2010

Kevyttä pajatunnelmaa, ja täysiä massuja!


On tullut askarreltua ja tuunailtua ja paketoitua. Ja homma jatkuu vielä, joten pajaa on turha vielä purkaa :) Hallittua kaaosta ;)!

Vietimme lauantaina perinteistä tyttöjen ruoka (-ja juoma)pikkujoulua, tällä kertaa jenkkiteemalla. Hauskaa pikkujoulua toivottaa palmu, jenkkityyliin ;) Hamppiksista ja Quesadilloista en tietenkään tajunnut napata kuvia, mutta jälkkäristä kyllä ;)Tänään poikkeamme kylässä eräällä 40-vuotiaalla. Sen kunniaksi itse askarreltu kortti :)













Tuunailin taulun makuuhuoneeseen. Nuo sydämet ovat viime vuonna hankitut joulukoristeet, paperi Sinellin ja kehys Ikean. Ehkä vaihdan taustapaperin vielä, tuntuu vähän tylsältä...

Nämä Ikean purnukat menevät lahjaksi. Kahteen vasemmanpuoleiseen olen laittanut tarranauhaa (tiimarista). Sisälle voi sujauttaa mitä vain, vaikka namuja tai pipareita, kynttilän tai vaikkapa kivan korun.
Leppoisaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Taitaa käydä taas niin, että meidän muiden paketit kalpenee sun taideteosten rinnalla... :-D

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää, että en oo tänä vuonna niin paljon jaksanut näperrellä kuin viime vuonna, oon jopa antanut kaupan neitien paketoida pari pakettia. Niin, ja ostanut yhden lahjakassin ;)

    VastaaPoista